Home

Nieuws

Raceverslagen

Foto's

Video's

Machines

Racing products

Sponsoren

Club van 50

Agenda

Links

Nieuws 15 April

Het raceverslag van de op een erg regenachtige 2e paasdag staat nu online onder Raceverslagen.

Nieuws 3 April

Het verslag van het eerste raceweekend staat online onder het kopje Raceverslagen. Daarnaast heeft zich een nieuwe sponsor aan ons team verbonden, Bramer Makelaars. Wij zijn hier erg blij mee en willen hen dan ook hartelijk bedanken.

Nieuws 19 Februari

De site heeft weer een kleine update ondergaan. Zo hebben wij enkele nieuwe sponsoren mogen toevoegen: Troost Kunststof Kozijnen, Fidron onderzoek & incasso en Smit Welding Technology. Hierbij willen wij dan ook wederom de nieuwe en bestaande sponsoren van harte bedanken.
Daarnaast willen wij u graag uitnodigen voor onze teampresentatie, welke op vrijdagavond 24 februari vanaf 20.30 uur zal plaatsvinden tijdens de AMBC Teampresentatieavond. De presentatie zal plaatsvinden in Zaal Spoorzicht te Staphorst. De toegang is gratis.

Nieuws 15 Januari

Allereerst alsnog de beste wensen voor het nieuwe jaar. De teamsamenstelling voor het seizoen 2012 is inmiddels bekend, zoals u onder Team kunt lezen is Sebastian Jonker aan het team toegevoegd. Hij zal dit jaar zijn debuut maken in de sportklasse watergekoeld. Daarnaast zullen Alfred Kleis en Herma Harke bij het team blijven in respectievelijk de expiklasse en de formuleklasse. Daarnaast is ook de kalender voor het seizoen 2012 op de site geplaatst. Wederom een mooie afwisseling in circuits en tevens is er een nieuw circuit aan de kalender toegevoegd: de TT junior track bij het TT circuit in Assen.

Nieuws 6 November

Onder het kopje Racverslagen staan de verslagen van de laatste races van het seizoen 2011.Het Interwel Racing Team heeft een goed seizoen gehad met één kampioenschapstitel, een tweede plaats en een nipte vierde plaats in het algemene eindklassement. Maar ook een overwinning en een tweede plaats tijdens de vierurenrace in het Franse Croix! Allemaal resultaten die wij zonder uw steun niet hadden kunnen bereiken, waarvoor hartelijk dank!

Op dit moment zijn de voorbereidingen voor het seizoen 2012 in volle gang. Op dit moment is de exacte teamsamenstelling nog niet bekend, zodra hier meer nieuws over is zullen wij u op de hoogte brengen. Het beloofd in ieder geval weer een mooie spreiding over diverse klassen te worden.